Branimir Krtalić, glavni urednik

Mostarac koji je nakon srednje škole postao novi penjač uz Schlosserove stube, a trenutno je na petoj godini studija. Privolio je pisanje po dolasku na fakultet i na drugoj godini se napokon ohrabrio postati Mrav. Kada nije u funkciji studenta ili glavnog urednika, fanatično prati košarku, uživa u rocku i jazzu.

   


Lucija Konosić, urednica Znanosti

Lucija Konosić dolazi iz Samobora i studentica je 5. godine. Iako je oduvijek voljela pisati, dugo je oklijevala pridružiti se ekipi Medicinara, dok jednom nije prihvatila izazov i uskočila kao zamjenski Mrav. Ove se godine našla u ulozi urednice Znanosti i veseli se dobroj suradnji s novim i starim Mravima!

   


Ivana Dora Pupovac, urednica Studentskog života

Poželjela je postati Mrav kako bi se pridružila jednoj vedroj koloniji i vratila se davno izgubljenoj ljubavi – pisanju. Nedugo zatim, spletom okolnosti, vođena spontanošću i željna izazova, zatekla se i u veselom društvu urednika Medicinara.

   


Iva Lukačević, urednica Društva

Iva Lukačević dolazi iz Nove Gradiške i studentica je 5. godine. U Medicinaru je od svoje prve plašljive poruke uredništvu na samom početku studija, a početkom ove godine eto je na mjestu urednice najdraže joj rubrike Društvo. Oko 5. godine života odlučila je da će biti doktorica i do danas nije požalila. Prije dolaska u Zagreb dani su joj prolazili u sviranju klavira, pjevanju, učenju, Simsima i rješavanju svjetskih kriza na kavama s prijateljicama.

   


Filip Đerke, urednik Tehnologije

Istaknuti član Sekcije za neuroznanost i student 6. godine, urednik je rubrike Tehnologija. Komunikativan i otvoren, brzopotezno rješava sve vaše nedoumice.

   


Miran Huzjak, urednik Sporta

Bjelovarčanin koji je trenutno student 3. godine i urednik rubrike Sport. U svojemu je rodnome gradu na početku srednje glazbene škole prvi put počeo pisati za novine i od tada ga groznica pisanja nije napustila. Još je uvijek na prvoj polovici studija pa provodi poprilično vremena na faksu – ako nije na predavanju može ga se naći na hodniku, u menzi ili na Katedri za anatomiju i kliničku anatomiju gdje je već drugu godinu demonstrator.

   


Lucija Matošin, urednica Fotografije

Lucija je studentica pete godine. Tipična je Zagrepčanka s posebnom ljubavi prema moru! Njena zaljubljenost prema crtanju, a i fotografiji, ju je i dovela prvo u Medicinar, a nakon toga i na mjesto urednice Fotografije. Ako dijelite njenu ljubav prema crtanju i fotografiranju, slobodno joj se javite, uvijek ima mjesta!